המחירים עולים? קבלו מתכון לפתיתים לשמירה על הכיס
עבור מי שעדיין חשב שיש משהו טוב בממשלה החדשה שהוקמה כאן לפני קצת יותר מחצי שנה, רואה עכשיו ומרגיש היטב בכיסו ובחשבון הבנק, שלא הייתה ממשלה גרועה כזו מעולם. בחודשים האחרונים, המחירים של כל מוצרי היסוד עלו דרמטית ופגעו בכיס של כל אזרח ואזרח. חוסר ההתחשבות באזרח הביא לכך שגם מחירי האוכל הבסיסי ביותר כמו פתיתים, פסטה וכדומה עולים ואנחנו נשארים רק עם המחשבות איך להשיג את הכסף לארוחת צהריים בריאה ומזינה.
רוצים לפנק את הילדים שלכם בארוחות מזינות ובריאות אך המחירים מונעים מכם את האפשרות לקנות כמויות גדולות של מזון שמתייקר מיום ליום? קבלו מתכון לפתיתים לשמירה על הכיס שלכם.
מקלובה פתיתים וירקות
במקום להכין כמויות פתיתים בלתי נגמרות, הכינו לצד חבילת פתיתים בודדת – בצל קצוץ, קוביות גמבה, קוביות גזר, קוביות סלרי, צרור כוסברה קטן, 4 גבעולי בצל ירוק, 2 שיני שום כתושות, 2 תפוחי אדמה פרוסים, כוס מים רותחים, כורכום, פלפל ומלח.
אופן ההכנה: טגנו את הבצל עד שיהפוך לשקוף, הוסיפו גמבה, גזר, בצל ירוק, סלרי, שום וכורכום. תבלו בפלפל, במלח ובכורכום ובשלו את הירקות לריכוך. פרסו את תפו"א על הירקות. הוסיפו את הפתיתים עם מים ובשלו עד לצמצום הנוזלים. בתיאבון.
קבלו עוד מתכונים לילדים >>>
מרק פתיתים
מצרכים: חבילת פתיתים כמובן, שמן לטיגון, 3 שיני שום כתושות, קוביות תפוח אדמה אחד, בצל חתוך לקוביות, פפריקה, פלפל שחור, אבקת מרק עוף או מלח, סוכר, 2 כפות רסק עגבניות גדושות ומים רותחים.
טגנו את הבצל והוסיפו את השום, הוסיפו תבלינים, רסק עגבניות ואת תפוח האדמה. מלאו בכמות מים רצויה והרתיחו. בשלו עד לריכוך הירקות והגישו לצד לחם טרי.