סוגים של מקררים תעשייתיים
אחד הדברים המדאיגים ביותר זה מקרר ששובק חיים בשיא אוגוסט או אפילו בימים קרים יותר, או אז המוצרים מתקלקלים, הלקוחות קונים אותם והתלונות לא מאחרות להגיע.
נשמע מוכר? איך באמת נמנעים ממצב של מקרר מקולקל שמביא אתו הפסד כספי עכשווי ועתידי? כדי למנוע את כאב הראש הגדול הזה, הנה כמה דברים אודות סוגי מקררים תעשייתיים שישמרו על פעילות תקינה בארגון והכי חשוב, יחסכו לא מעט כסף לעסק.
איך בוחרים מקרר תעשייתי?
אם מדברים על מקררים מסחריים מדברים על כמה סוגים, יש מקררים תעשייתיים ייעודים לאחסון וקירור של המוצר ויש את המקררים שחלק מתפקידם הוא גם לעמוד בתצוגה ולהיות חלק מעיצוב החנות או המרכול.
יש מקררים שייעודיים יותר למרכול או פיצוציה ואילו המקררים הייעודיים לקונדיטוריה או בית קפה ידרשו דווקא את המקרר השני שהוא ייעודי גם לתצוגה.
מהו מקרר התצוגה?
כאמור, אם מדברים על מקררים שמטרתם לעמוד במקומות תצוגה ולהציג את המזון כך שימשוך את העין ויגדיל את רף המכירות, אזי כל מה שצריכים זה מקרר תצוגה שתפקידו להציג את העוגות, המאפים וכל האפשרויות שיש למקום להציע לאנשים שמגיעים לגנוב רגע פנאי בבית הקפה או בקונדטוריה הסמוכה.
כמו כן, מקררי תצוגה לרוב יהיו בעלי חזית או דלת שקופה כך שכל מי שיעבור יוכל להתבונן ולבחור את המוצג בקלות ויעילות רבה.
מקרר תעשייתי לקירור ואחסון בלבד – איך זה נראה?
שלא כמו מקרר לקונדיטוריה או תצוגה, המקרר שמשמש לאחסון בעסק ימוקם במטבח ויהיה ניתן לאחסן בו כל מיני חומרי גלם שיאפשרו למסעדה או לבית העסק לפעול כהלכה ולהגיש את התוצרים הטובים והטריים ביותר.
כמו כן המקרר הזה סגור כמו מקרר התצוגה ומומלץ לחפש אחד כזה שיהיה חסכוני ובעל אמינות על כל המשתמע מכך.