ספירולינה באבקה? עדיף שלא
האם שמעתם על מזון העל ספירולינה? מדובר בצמח זעיר שגדל בתנאים מיוחדים והערכים התזונתיים שלו בשמיים.
כשאתם אוכלים, אפילו מספר מועט של עלים, אתם למעשה צורכים חלבון איכותי בכמות גבוהה ועוד וויטמינים שמחזקים את הגוף.
אבל, אם עדיין לא ניסיתם לטעום את הצמח, כדאי שלא תעשו זאת. הטעם שלו לא מלבב במיוחד בלשון המעטה ואפילו הפפריקה במטבח טובה יותר ממנו.
אז מה כן אפשר לעשות? איך אפשר לצרוך את זה בלי לסבול? המשיכו לקרוא כדי לדעת.
ספירולינה באבקה:
אולי קצת הגזמנו, אם בא לכם לנסות את הצמח איך שהוא, לכו על זה. יכול להיות שתאהבו את זה, מי יודע? אבל על פי רוב, אנשים לא אוהבים את הצמח בגלל הטעם המר שלו. למעשה, הוא לא שייך לקטגוריית העלים כמו חסה ופטרוזיליה שהוא יכול לשמש אתכם במטבח ככה סתם, הטעם שלו לא מתאים לזה.
אבל עדיין, סביר להניח שאתם לא רוצים לוותר על מזון העל הזה. בכל זאת, לקבל מנת חלבון עם מעל 50 גרם, זה לא דבר שפשוט להשיג. אם אתם ספורטאים או מתאמנים בחדר כושר, אתם וודאי מבינים למה הכוונה.
להגיע יום יום לכמות החלבון הדרושה בצורה בריאה, זה לא דבר קל. זה או לאכול כמויות של חזה עוף הודו או כמויות של דגי אמנון שלא תמיד יש, וגם, אי אפשר לאכול כל יום אותו דבר. צריך לגוון.
אבל הצריכה בספירולינה אבקה עלולה להוריד אתכם מהחלום להשיג חלבון בקלות למשך היום, לכן, מה שמומלץ לעשות זה להשיג את הספירולינה בכדורים. ישנם כדורים שמכילים את הצמח כפי שהוא טחון, בלי תוספות, בולעים אותו כמו כדור, ואתם מקבלים את מה שהגוף זקוק לו בלי מאמץ.
כנסו אתר לרכישת מארזי ספירולינה.