פשטידת ברוקולי – מתכון פשוט

מחפשים אחר מנה מנצחת שתגרום לחברים ולמשפחה ליהנות מכל ביס ולהתלהב מכישורי הבישול שלכם? אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של פשטידת ברוקולי. מדובר במתכון פשוט במיוחד שניתן להכין בתוך 10 דקות בלבד ועם זמין אפיה של 30 דקות. כך שאם אתם רוצים מתכון מעולה שלא לוקח הרבה זמן להכין, אך התוצאה הסופית לא פחות ממדהימה, נמליץ לכם בחום לנסות את המתכון הזה.

מצרכים לפשטידה

  • 500 גרם ברוקולי
  • 2 ביצים
  • 5 כפות קמח לבן
  • כפית מלח
  • כפית פלפל
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה 15%
  • קופסה של קוטג׳
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 4 פרוסות גבינה צהובה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות
  2. מערבבים את כל המרכיבים יחדיו מלבד פירורי הלחם והגבינה הצהובה
  3. יוצקים את הכול לתבנית ולאחר מכן מפזרים גבינה צהובה ופירורי לחם
  4. מכניסים לתנור, ממתינים 30 דקות ובתיאבון

ניתן לשחק עם הכמויות לפי טעם אישי (מתכון שמתאים גם עבור פשטידת תירס), כך שאם אתם חושבים שאתם מעדיפים יותר ברוקולי, פחות גבינה או כל דבר אחר, אתם מוזמנים להתנסות ולראות איך אתם מעדיפים לאכול את הפשטידה שלכם. אחרי שתצברו ניסיון עם הכנה ראשונה אנו בטוחים שיהיה לכם יותר קל להחליט אילו שינויים אתם מעדיפים לעשות במתכון, אם בכלל.

כשאתם באים לארח את החברים שלכם עם אוכל מצוין, תזכרו לפני הכול שאתם רק צריכים לדעת איך לעקוב אחר המתכונים שאתם מוצאים בצורה מדויקת. כך למשל, המתכון שהזכרנו נחשב ליוצא מן הכלל, אך כמובן שאם רוצים לקבל תוצאה מדהימה, צריך גם לעקוב אחריו בדייקנות. כך שכל העבודה שנותרה לכם היא רק לוודא שאתם מתחילים להתנסות עם המתכון ולבחון את כישורי האפייה שלכם.

כתיבת תגובה