מתכון חצילים כבושים של שוני גבריאלי
רוב האנשים מכירים את שוני גבריאלי בתור מומחה נדל"ן שפועל בארץ ובעולם ומסייע לאנשים למצוא נכסים לרכישה, אך לא בכך מסתיימים כישוריו. מדובר גם בבשלן חובב ומוכשר שאוהב להעביר את זמנו הפנוי בבישולים לחברים ולמשפחה. אם יש מתכון אחד שאתם חייבים לנסות, זה מתכון החצילים הכבושים שלו.
המתכון של שוני כולל שימוש בחומץ, תוך כדי שימוש נדיב בפלפלים חריף, כיאה לאיש חריף שתמיד יודע להישאר בפסגת עולם הנדל"ן. הנה לכם כל המצרכים ושיטת ההכנה.
מצרכים למתכון של שוני
- 1 קילו חצילים
- 5 שיני שום פרוסות
- 2 כפות מלח
- כוס חומץ 5%
- 2 כוסות מים
- פלפל חריף לפי הטעם
ההכנה העצמה פשוטה למדי. רק צריך לחצות את החצילים, להרתיח אותם במים חמים 10 דקות ולתת להם להתקרר. לאחר מכן ניתן למרוח את החומץ, המים והתבלינים על החצילים ולתת להם לשהות בקופסה בתוך המקרר מספר ימים. מומלץ לבדוק איך הכול מתקדם מידי יום. בדרך כלל לאחר 3 ימים כבר אפשר להתחיל לאכול וליהנות מכל ביס.
תפתיעו את החברים והמשפחה
כפי שנוכחתם לדעת, הכנה של חצילים כבושים זוהי לא משימה סבוכה כלל וכלל. המתכון של שוני גבריאלי נחשב למוצלח לא רק בשל הפשטות שלו, אלא בשל הדרך שבה הוא מכין את האוכל. הוא תמיד מקפיד להכין את האוכל עם כל הלב וליהנות מכל רגע.
אם גם אתם חובבים מושבעים של חצילים כבושים, אז יהיה כדאי לכם להתחיל חשוב ברצינות על האפשרות לעשות את המתכון של שוני בקרוב. אנו בטוחים שלא רק אתם, אלא גם כל המשפחה והחברים, יתענגו על כל ביס ולא יבינו איך הצלחתם להכין מנה כל כך טעימה.