תכנון מטבח למסעדה
תכנון מטבח למסעדה הוא חשוב מאין כמותו בכדי שתוכלו להעמיד מטבח מקצועי, זמין ובטוח, לקבלת מאות לקוחות מידי יום. אז איך עושים את זה ואיפה למצוא את האנשים המקצועיים ביותר לתכנון מטבח?!
תכנון מטבח למסעדה
רוב האנשים, כאשר הם שומעים על "מטבח מסחרי", הם ישר חושבים על טווחים, גרילים, מטגנים, ואולי שף מטורף שזועם שצועק על הוצאת הזמנות.. זה יכול להיות בהחלט המקרה, אבל המטבח המסחרי האמיתי הוא הרבה יותר מסתם הציוד או כוח האדם שנמצא בו.
מטבח מצליח, כולל רכיבים ספציפיים המאורגנים בתבנית מסוימת בכדי לייעל ביצועים ויעילות. בנוסף, חלק מהמסעדות עשויות להקים את המטבח שלהן בצורה מסוימת שתתאים לקונספט או לעיצוב של הקמתן.
איך עושים את זה?
ובכן, תכנון המטבח צריך להיות על ידי האנשים המתאימים לכך. אנשים אלה יכולים לתת לכם את כל הכלים החשובים ביותר לפתיחתו של מטבח על, מקצועי, כזה שרואים רק בסרטים.
רוצים מטבח מעוצב ומתאים לצרכים שלכם ברמה הכי מקצועית שיש? בחרו באנשי מקצוע מתאימים, שיכולים לגרום למטבח שלכם להיראות ברמה הגבוהה ביותר. אל תזלזלו בתכנון קפדני ואיכותי למטבח שלכם, ושימו לב לא לשכוח בדרך להשיג רישוי עסקים מתאים למטבח שלכם.
אחסון במטבח
ניתן לפצל את אזור האחסון לאחסון שאינו מזון, אחסון קר ואחסון יבש. ניתן לפצל את אזור האחסון ללא מזון למדור למוצרים חד פעמיים, למקטע לציוד ניקוי, ומדור לכלים נקיים מאזור הניקיון.
זכרו, על מנת להימנע מזיהום, כימיקלים לניקוי ותברואה אינם יכולים להיות מאוחסנים מעל מזון, ציוד מזון או כלים חד פעמיים.
אחסון קר הוא המקום בו אתם שומרים כל מה שצריך לקרר או להקפיא, ואילו אחסון יבש, כולל את כל מוצרי החשמל הלא מתכלים וחומרים מתכלים אחרים.