5 אביזרי אפייה שכל אופה מתחיל חייב
אביזרי אפייה הם חלק מהותי מתוך ערכות אפייה וכלי הבישול בהם משתמשים אופים חובבים במטבחים ביתיים, אופים מקצועיים במאפיות ומסעדות וכל אופה שרוצה להכין את המאפה המושלם ביותר. מדובר על אביזרים פרקטיים המשמשים למגוון מטרות וצרכים בתהליכי האפייה כמו אפיית לחם, הכנת ועיצוב עוגות, יצירת מאפים ומוצרי מאפה רבים אחרים.
אביזרים אלו הפכו פופולריים מאוד בימינו והם מבוקשים מאוד על ידי צרכנים שונים, גם כתוצאה מהטרנד של השנים אחרונות בו אנשים רבים אוהבים להכין ולאפות דברים במו ידיהם. למעשה, קיים ביקוש רב לאביזרים אלו מכיוון שניתן להשתמש בהם במצבי אפייה שונים, כשהמטרה של אביזרי האפייה היא להפוך את האפייה לקלה, פשוטה, מהירה ונוחה הרבה יותר. לכן אם גם אתם נמצאים בטרנד האפייה, כדאי שתכירו חמישה אביזרי אפייה שמוכרחים להיות לכם:
1 – תבניות אפייה
אלו אביזרים שמסייעים לכל אופה ליצור מאפים יפים, מעוצבים ואסתטיים מבלילות שונות שנאפות בתוך התנור ומקבלות צורה מתאימה באמצעות תבנית אפייה ייעודית.
2- עיצוב בצק סוכר
בצק סוכר הוא סוג של בצק מתוק וצבעוני המשמש בעיקר לקישוטים של עוגות ומאפים. באמצעות אביזרי אפייה ייעודיים כמו חותכנים, תבניות וכלי פיסול אפשר לעצב שלל צורות מבצק הסוכר.
3- עיצוב וזילוף שוקולד
שוקולד לעוגות הוא אחד מחומרי הגלם המרכזיים באפייה, והוא משמש להוספת טעם מתוק ועמוק למאפים וכן גם לעיצוב וקישוטים. באמצעות אביזרי אפייה ייעודיים לאפייה עם שוקולד אפשר ליצור מאפים מיוחדים כמו תבניות בצורות שונות, שקי זילוף בגדלים שונים וגם מד חום המסייע להכין פרלינים וקישוטים משוקולד נוזלי בצורה מדויקת.
4- משטחי סיליקון
התעסקות עם בצק היא מהותית עבור אופים, ולכן משטחי סיליקון יכולים להעניק להם את הנוחות והקלות ברידוד, חיתוך ועיצוב בצקים מבלי שהם ידבקו למשטח העבודה.
5- כוסות מידה
דיוק הוא הכרחי בכל תהליכי האפייה, ובאמצעות שימוש עם כוסות מידה מדודות ומדויקות גם אופים חובבים יכולים להצליח ליצור את המאפים המושלמים.
לפרטים ולרכישה >>>