בישול בריא בסירי קורנינג
בכל יום צצים עוד ועוד פתרונות ייחודיים וחדשניים למטבח שמטרתם לא רק להפוך את חוויות הבישול, האפייה וההכנה לפשוטות יותר אלא גם לבריאות יותר. אחת ההמצאות הנפלאות מהשנים האחרונות היא סירי זכוכית העשויים ממאה אחוז זכוכית שקופה ועמידה לחום, המאפשרים להעביר מזון ישירות מהמקפיא אל האש מבלי לפגוע באיכות שלו.
מהם היתרונות של סירי זכוכית
אז למה בעצם סירי זכוכית ומהם היתרונות שלהם על פני סירים העשויים מחומרים אחרים?
- שילוב מנצח של אסתטיקה ויעילות – ישנם מאכלים שמתבשלים הכי טוב בסיר סגור, ובכל פעם שנפתח את המכסה בכדי לוודא שהכל כשורה, איכות הארוחה שלנו תרד. סיר הזכוכית מאפשר להציץ פנימה מבלי לגעת בסיר כלל וכלל, כשלצד היעילות הזו אתם תגלו במהרה שיש משהו אלגנטי ויפהפה באפשרות לראות את ארוחת הצהריים מתבשלת מבעד לקירות הזכוכית של הסיר.
- קל לניקוי – הזכוכית היא אחד החומרים הפשוטים ביותר לניקיון. במקרה זה,סירים אלו עשויים מזכוכית בשם פיירוסראם הנחשבת לעמידה במיוחד בפני חום והינה בעלת משטח שאינו אוגר ריחות, כתמים או חלקיקי מזון. כך, גם אם מדובר בתבשיל שלרוב נחשב מלכלך או משאיר כתמים עקשניים, יהיה לכם הרבה יותר קל להתמודד עם שלב הניקיון שלאחר הארוחה.
- רב שימושיים – את סירי הזכוכית ניתן להכניס למיקרו, לתנור או להשתמש בהם על הכיריים. הם רב שימושיים כך שיוכלו לשרת אתכם לכל מטרה, ואתם תהנו מארוחה בריאה ומזינה לא משנה החלטתם לבשל היום.
- חסכון באנרגיה – סירים אלו, על אף היותם עמידים, מתחממים במהירות בשל תכונותיה של הזכוכית. מדובר ביתרון של ממש המאפשר חסכון רב באנרגיה, שכן כעת תוכלו לבשל ארוחות נפלאות במינימום זמן ובמינימום דרגות חום.
סירים בריאים
אולי היתרון הגדול ביותר של סירי זכוכית טמון בעובדה שהוא מיד הופך כל ארוחה לבריאה יותר. סירים אלו אינם פלטים חומרים רעילים בחימום או קירור, והם היחידים שמאפשרים העברה של מזון מוקפא לאש ישירה מבלי לפגוע באיכות המזון או לסכן אותנו. אז למה אתם מחכים? אם עדיין אין לכם סירים מזכוכית, זה הזמן לצאת לשופינג ולהתכונן לשעות ארוכות ומהנות במטבח שהוא גם טעים, גם אסתטי ובעיקר, בריא.