כל בעל משרד יודע כי אוירה טובה בין עובדי המשרד היא המפתח לקרבה הדדית בין העובדים וליצירת קשרי ידידות בין עובד לעובד וגם בין המנהל לעובדיו. בנוסף לכך מחקרים הוכיחו כי עובד שמרגיש אוירה טובה בעבודה גם התוצרים שלו יעלו, לכן בעל משרד יקר, השקעה באווירה הטובה של העובדים, היא רק המפתח להצלחה שלך. יש מגוון רחב של דרכים כדי לגרום לעובדים להרגיש רצויים. אחת הדרכים היא ארגון אירועים קטנים במשרד, וציון חגים ואירועים. בעל משרד יקר גם הדרך ללב של העובדים שלך עוברת דרך הקיבה שלהם, לכן יש גם לדאוג לכיבוד טעים. אחת הדרכים שמנהלים דואגים להרמת המורל בין העובדים היא, על ידי הרמת כוסית שיטה זו מוכיחה כמגדילה את תוצרת המשרד. אז מה צריך לדעת כדי לתכנן אירוע הרמת כוסית מושלם שיחזק את המורל של העובדים שלך?
מהי הרמת כוסית במשרד?
לעיתים בחגים או כאשר מציינים את השנה האזרחית המנהל נוהג לאסוף את העובדים במשרד, ולהגיש כיבוד מגוון וטעים. גולת הכותרת של המפגש הזה, הנערך בדרך כלל אחרי שעות העבודה, הוא הכרת העובדים כאשר הם לא בלחץ של עבודה ויותר נינוחים, ויצירת קשר אישי בין המנהלים לעובדים וחיזוק המורל שלהם. באירוע זה המנהל מחלק לכל עובד כוס עם משקה ויסקי או משקה אחר, כמנהג המקום שם הם מברכים זה את זה להתחלת שנה מתוקה וטובה או לציון יום הולדת של אחד מעובדי המשרד. אירוע זה יכול להעמיד במרכז עובד שבעל המשרד חפץ לקדם עובד זה מרגיש את היחס האישי של המנהל ושל שאר העובדים, ויגיע לאחר מכן אל המשרד בנפש חפצה ויפעל בכל מאודו לקיום מטרות המשרד.
מה אגיש באירוע?
זהו אירוע קטן וצנוע וכדאי להזמין מגשי אירוח באתר קאנאפס מוכנים לאכילה. ניתן להזמין מגוון רחב של סוגים כמו מגשי אירוע חלביים ניתן לבחור בין מתוק למלוח, סלטים מסוגים שונים וקינוחים מענגים, שרק באירוע חלבי ניתן לטעום. ניתן להזמין גם מגשים טבעוניים או ללא גלוטן.