אם בעבר היינו נעזרים בקייטרינג שתהליך ההתארגנות שלו בתוך האירוע היה מסורבל יחסית ולוקח זמן ממושך שכן היה צריך המון זמן להכין את האוכל, למקם אותו בתוך כלי הגשה מנירוסטה שישמרו על האוכל חם, לדאוג שלאנשים יהיה מקום לשבת, בקיצור בירוקרטיה שלמה סביב האוכל בכל מה שקשור לחשמל, כלים והתארגנות, היום אנשים בוחרים להזמין יותר ויותר מגשי אירוח דרך חברות קייטרינג אותם הן מכינות מראש מה שחוסך המון זמן, אנרגיה וכן…גם מוזיל עלויות…
יתרונות של מגשי אירוח
- הרבה פחות מלכלך – מגשי אירוח מגיעים לאירוע מוכנים מראש אחרי שבחרנו את המנות אותן אנו מעוניינים להגיש. אין צורך להכין את האוכל בזמן האירוע, אלא בסמוך לו.
- הרבה פחות מסורבל – כל מה שצריך זה פשוט להניח את המגשים אחד ליד השני עם קיסמים, מפיות ורק לעתים גם צלחות קטנות וזהו. מגשי אירוח מתאימים לכל סוג של אירוע וניתן לאכול את המנות גם בעמידה ולכן לאירועי קוקטייל, אירועים עסקיים ואירועים פרטיים קטנים יחסית, מדובר בפתרון מושלם.
- מתאים לכל תקציב – מגשי אירוח מתאימים לכולם, אפשר לבנות בצורה כזו שיתאימו לתקציב שלנו, בשונה מקייטרינג עם מנות חמות אותן מגישים לשולחן שנחשב להרבה יותר יקר.
אז הנה 3 רעיונות למגשי אירוח מחוץ לקופסא:
- מגשים טבעוניים – היום המון אנשים עוברים לתפריט טבעוני או צמחוני ומוותרים לחלוטין על מאכלים מהחי. ניתן לבחור במגשים טבעוניים עליהם מונחים למשל כריכונים קטנים מלחם דגנים איכותי, סלט חצילים טבעי, ירקות אנטיפסטי עם ממרח פסטו ועגבניות שרי. ניתן גם לשלב מיני פוקצ’ינות עם ירקות אפויים, מגש אנטיפסטי, עלי גפן ועוד…
- לפי העונה – מגשי אירוח לפי העונה בשנה הם פתרון מושלם!. למשל בקיץ אפשר לבחור במגש פירות אקזוטיים כמו מנגו, אננס, ליצ’י ופסיפלורה, בחורף לעומת זאת אפשר להזמין שיפודי תותים מצופים בשוקולד…
- מיוחדים – אפשר להכין מגש מתוקים עם מיני סופגניות צ’ורוס מקסיקני, להכין מגש עם לביבות מיוחדות עליהן סלמון מעושן, מארז לאנצ’ בוקס שמתאים במיוחד לארוחת צהריים צמחונית וקלילה הכולל מיני קיש, כריכים מסוגים שונים, ירקות ועוד…