הריחות, הצבעים והטעמים זה מה שעושה את שוק מחנה יהודה לאחד השוקים הטובים ביותר בארץ. בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נרשמים לסדנאות שוק בישול כדי לשחזר את הטעמים והריחות שמזכירים את המאכלים המסורתיים של פעם. יש כאלה שבאים לסדנאות על מנת לשחזר מתכון מסורתי שהסבתא לא רוצה לתת, ויש כאלה שפשוט רוצים ללמוד איך לבשל מאכלים טעימים ומסורתיים שמזינים את הגוף. אצל חן קורן תוכלו ללמוד לבשל בסדנאות בישול שוק שנועדו במיוחד בשבילכם.
מהם סדנאות בישול?
סדנאות בישול שוק הן סדנאות לידע תיאורטי ומעשי בפועל. בסדנאות אלו אנו לומדים נחשפים לטעמים, צבעים וריחות חדשים שטרם היכרנו, עם אנשים חדשים שטרם פגשנו בעבר ואשר מעוניינים ללמוד מתכונים חדשים להעשרה עצמאית. בסיום סדנת הבישול אנו יוצאים עם מנת שהיא פרי יצירתנו. הסדנאות נותנים לכל אדם את הידע המעשי שהוא זקוק לו על מנת להכין סוגי אוכל שונים. במהלך הסדנא ישנם טעימות או ארוחה שלמה, שבהם אנו יכולים לטעום דברים חדשים שטרם אכלנו בעבר.
לשם מה כדאי לי להירשם לסדנת בישול שוק?
סדנאות בישול שוק הם לא סתם עוד סדנא. בסדנאות בישול שוק אנו לומדים כיצד לבשל מתכונים מסורתיים של דורי דורות, אנו נחשפים לחומרי גלם, תבלינים שונים שביום יום אנו לא נחשפים אליהם ולומדים לעבוד איתכם. הסדנאות מביאות מפגש עם אנשים חדשים שלא היכרנו קודם לכן, ריחות וטעמים חדשים שאנו מגלים לראשונה. ההתנסות עם החומרים שאנו מכירים לראשונה גורמים לנו לחוויה בלתי נשכחת. והכי חושב בכל סדנת הבישול זה שאנו יוצרים עם יצירה משלנו, ונחשפים לטעימות אוכל שלעיתים הם גם ארוחות שלמות. כך שאנו מרוויחים עד מאוד מסדנת בישול שוק, מאשר כל סדנא אחרת.
מה יש בסדנאות של חן קורן
בסדנאות בישול שוק של חן קורן אנו מקבלים חומרי גלם טריים, לומדים לריח ולטעום, והכי חשוב שכל מה שבסדנא הוא אותנטי ורק שלך. בסדנאות בישול של חן קורן, אנו לומדים כיצד להשתמש עם חומרי גלם ולהכין מהם בסופו של דבר ארוחה. הסדנאות של חן נחלקות לכמה סוגים : המבטח הצפון אפריקאי, המטבח האיטלקי, שוק ירושלמי. בכל אחת מהסדנאות אנו נחשפים לעולם שלם של ריחות וטעמים במהלך 3 שעות. הסדנאות של חן מתאימות לאירועים שונים כמו : ימי הולדת, יום נישואין, מסיבת רווקות ועוד