You are currently viewing אבקת חלבון לשתות רק חלבון איכותי

אבקת חלבון לשתות רק חלבון איכותי

אם אתה מתאמן הרבה בוודאי שמעת את חבריך מספרים על אבקת החלבון, שהם שותים. אין ספק כי אבקות החלבון רכשו לעצמם מקום של כבוד בחדרי הכושר, ואצל מתאמנים רבים נוספים. צריכת החלבון מספקת לאדם, הצורך אותם, לעלייה במסת השריר, שימור מסת השריר בחיטוב, ניתן לראות את העלייה הברוכה של התופעה, על ידי שיח ברשתות החברתיות וברחבי האינטרנט, וכמובן על ידי עלייה של מוצרים עם אחוז חלבון גבוה.

החלבונים הן אחד מאבות המזון וכל אדם חייב לצרוך כמות מספקת של חלבון על מנת לגדול באופן תקין אך חובה גדולה היא גם לספורטאים ומתאמנים לאורח חיים בריא.  אז מהי אבקת החלבון ולמה חשוב לשתות רק חלבון איכותי?

איך אני אדע שהגוף שלי מקבל מספיק חלבון?

אחת הדרכים הכי נפוצות להגיע אל רמת חלבון מספקת היא שתייה של אבקת החלבון, לכן אבקת החלבון הפכה לחלק מהתפריט היומי של מתאמנים רבים.

מהי אבקת חלבון?

אבקת החלבון מבוססת על חלבון הסויה או הקזאין או על מי הגבינה. כאשר חלבון מי הגבינה הוא הכי נפוץ במרכיב של אבקות חלבון. יש לדעת כי מוצר זה מופק מחלב פרה, אשר רובנו נוהגים לשתות ולכן מוצרים אלו בטוחים לשימוש.

למה חשוב לשתות חלבון איכותי?

  • זמינות

ניתן להכין בקלות את משקה החלבון. את המשקה מכינים מאבקת חלבון, וחשוב לצרוך חלבון איכותי את המשקה מכינים בקלות רבה, ואם הוא עשוי מחלבון איכותי אז הוא נותן לגוף את כל מה שהוא זקוק, בזמן מועט.

 

  • התאמה מושלמת לגוף המתאמן

אבקת החלבון ומשקה החלבון מותאמת במיוחד לגוף המתאמן ולצרכים שלו מיד אחרי האימון.

 

  • ספיגה מהירה

חלבון נוזלי נספג מהר יותר מחלבון מוצק

 

 

  • משלימה חוסרים

משקה החלבון משלים חוסרים לאדם, שלא אוכל.

איך יודעים מהו חלבון איכותי?

אם אתה רוצה לדעת אם משקה החלבון שקנית הוא איכותי:

  • איכות החלבון– חלבון מי הגבינה הוא החלבון האיכותי, והמומלץ ביותר ויש לשים לב לכמות החלבון במנה.
  • סוכר ופחמימות– אבקת חלבון איכותית תכיל כמות מועטה של סוכרים ופחמימות

 

 

 

כתיבת תגובה