פורסת לגבינה ולנקניק – למה בכלל צריך אותם ואיך נדע ממי לקנות?

Date

פורסת גבינה או פורסת נקניק, הוא אחד מאותם אלמנטים שכל מטבח שמספק כמויות גדולות של אוכל ומכבד את עצמו חייב להחזיק. בתי מלון, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה וגם סופרים, כל אלו חייבים להחזיק פורסת מקצועית שתאפשר חתיכה מדוייקת של הבשר או הגבינה, במידה הרצויה ולא פחות חשוב במהירות וביעילות המקסימלים.

 

נסו להיזכר בפעם האחרונה שהייתם בסופר וראיתם את אחד העובדים נאבק עם מכונה כזאת מכיוון שהיתה תקולה או לא מקצועית. סביר להניח שהתייאשתם בשלב מסויים, והעדפתם לוותר על חוויית הקנייה הלא מהנה. זה בדיוק מה שקורה אם פורסת הגבינה או הנקניק אינה איכותית.

פורסת לגבינה ונקניק

 

במקרים של מסעדות ומטבחים, אי שימוש במכונה כזאת הוא כלל לא הגיוני, ואם אתם כבעלי מטבח שכזה רוכשים את הבשר והגבינה שלכם פרוסים מבעוד מועד מספק מסויים, דעו כי סביר להניח שאם משלמים סכומי כסף גבוהים ומיותרים בכל קניה.

 

אז אחרי שהבהרנו את חשיבותה של פורסת נקניק וגבינה לעסק, נספר לכם על הדגמים השונים הקיימים כיום בשוק.

 

פורסת נקניק גבינה תוצרת nowa  האיטלקית. דגם g300. מדובר במכשיר המונע על ידי רצועה. קוטר הסכין שלה הוא 300 מ"מ, עובי החיתוך נע בין 0 ל 14 מ"מ ובסיסה רחב.

 

פורסת גבינה ונקניק bizerba מגרמניה. דגם gsp h. בעלת עיצוב ארגונומי, בטיחותית מאוד ויעילה. גודל הסכין שלה הוא 330 מ"מ, זווית הסכין היא ב- 40 מעלות, בעלת אטימות למים ip 33 ועובי החיתוך שלה נע בין 0 ל24 מ"מ.

 

פורסת גבינה ונקניק לה-פסיני. מאפשרת חיתוך קל ומהיר בצורה בלתי רגילה, איכות הלהב והמנגון שלה הם מהאיכותיים ביותר שניתן למצוא בשוק, היא מכונה שקטה מאוד והכי חשוב בטיחותית. הפורסת מגיעה במגוון גדלים כמו 250 מ"מ, 275 מ"מ ו- 300 מ"מ.

לעוד פרטים על פורסת לגבינה ונקניק, לחצו כאן…

 

ממי קונים?

 

בכל הקשור לפורסי גבינות ובשרים אין מקום לטעויות. מומלץ לרכוש רק מהספקים המובילים בתחום, כאלו שיספקו לכם גם אחריות וגם הסבר מקיף לכיצד משתמשים במכונה. רכישה דרך יד 2 לדוגמא עלולה להביא עמה פורסת תקולה ללא אחריות.

More
articles