ניהול מסעדה נקייה ונעימה

Date

טמוני קרקע

ניהול מסעדה כולל שלל מטלות: אתם צריכים לוודא שהמלצרים מגיעים למשמרת, כמו גם הטבחים והשפים מתפקדים, עליכם לדאוג למשלוחי האוכל, לבדוק כי ההזמנות יוצאות בזמן, לוודא שמהסעדה נראית טוב ושהיא מתפקדת, לבדוק שהלקוחות מרוצים וכי המנות טעימות – אבל מעל הכל חשוב לוודא שהמסעדה נקייה וכי היא עומדת בכל תווי התקן של משרד הבריאות.

מסעדה שאינה נקייה או שמסתובבים בה גו'קים או חס וחלילה מכרסמים היא מסעדה שתיסגר מיד, ולכן יש לדעת שג'וקים ומכרסמים מגיעים ממקור אחד, מהזבל. כאשר החלק האחורי של המסעדה מלא בזבל המזיקים יגיעו למסעדה, ולכן חשוב שהמסעדה שלכם תמיד תהיה נקייה וסטרילית, וכמובן שתעמוד בכל הדרישות של משרד הבריאות. אז כיצד נמנעים מסיבוכים לא נעימים? דואגים לפינוי האשפה במהירות ומונעים הצטברות של זבל מאחורי המסעדה!

אחת השיטות למניעת הצטברות של זבל מאחורי המסעדה היא שיטה חדשה לאיסוף זבל שממגרת את הצטברות של הסבל ממכולות האשפה אליהן התרגלנו.

שיטה זאת הינה על שיטה המופעלת ידי פחי אשפה טמוני קרקע שהם פיתוח ישראלי שאוסף את האשפה ומאפשר גם מחזור אשפה, וגם אגירת אשפה בדרך טובה יותר שבה האשפה טמונה, סגורה ונאספת בצורה יעילה יותר כאשר האשפה סגורה ואינה מפוזרת ברחוב.

מהם פחים טמוני קרקע?

פחי אשפה טמוני קרקע הם מכלים בעלי נפח גדול במיוחד גדול יותר מפחים רגילים או מכולות שנועדו לאיסוף אשפה ופינוי פסולת בכמויות גדולות. הפחים מעוצבים בצורה הממוקמת מתחת לפני האדמה, כך שהם גם מעוצבים בצורה אטרקטיבית יותר, וניתן להזמין אותם בצורה עגולה או מרובעת.

בנוסף, הפחים סגורים כך שהם מסייעים לשמור על סטריליות באזור המסעדה והם גם אינם תופסים שטח רב אלא להפך שטחם הינו שטח הקטן פי חמש בהשוואה לשיטות איסוף האשפה הקיימות כיום.

באמצעות פחים טמוני קרקע ניתן לשמור על מסעדות נקיות יותר, ללא ג'וקים, מכרסמים או מפגעי תברואה קשים ובכך ניתן לאחסן אשפה, לדאוג לאיסוף שלה, ולאסוף זבל אל מיכל שבו יכולות קליטה גבוהות במיוחד שיכול לקלוט גם נוזלים במידה ויש צורך.

More
articles